Iskopi bagerom

Tvrtka RUŠENJE - ODVOZ ROBERTO nudi kompletne usluge iskopa zemlje bagerom po m3 (iskop temelja i podruma, kopanje kanala, ravnanje terena i ostali zemljani radovi ). Usluge izvršavamo i na svim najzahtjevnijim terenima, uskim i nezgodnim prolazima jer posjedujemo strojeve različitih dimenzija i veličina.

Cijena iskopa građevinske jame ili kanala ovisi o dimenzijama iskopa (širina, dužina, dubina), vrsti iskopa, vrsti tla, težini terena i drugim čimbenicima. Ako je težak teren ili stijena, iskop može biti puno skuplji nego inače. Ako ne znate koje je tlo na vašem zemljištu, preporučamo da naručite geomehanički izvještaj.

Uz usluge iskopa nudimo i uslugu odvoza viška zemlje, šute ili bilo koje vrste rasutog otpada, kamionom grajferom od Vaše adrese do zakonskog odlagališta otpada, te rad naših ljubaznih i profesionalnih djelatnika na utovaru u vozilo te istovaru i razvrstavanju na odlagalištu otpada.

Iskopi bagerom

Tvrtka RUŠENJE - ODVOZ ROBERTO upisana je u Očevidnik prijevoznika otpada, ima sklopljene ugovore sa zakonskim odlagalištima otpada, te se na taj način ističe kao jedna od rijetkih tvrtki na području grada Zagreba i okolice koja može ZAKONSKI ZBRINUTI VAŠ OTPAD i za Vašu uslugu izdati PRATEĆI LIST odnosno potvrdu da je Vaš otpad zbrinut na zakonski siguran način.

Tvrtka RUŠENJE - ODVOZ ROBERTO na raspolaganju Vam je od 00-24 h ( radnim danom, vikendima i blagdanima ).

Za svaku uslugu u našoj ponudi dajemo Vam GARANCIJU I OSIGURANJE za Vaše stvari, kako biste se uz nas osjećali dodatno sigurnije

 • Tražili smo nekoga za iskop zemlje za temelje, te smo odabrali dečke iz tvrtke Rušenje - Odvoz ROBERTO zbog najboljeg omjera cijene i kvalitete. Za svaku pohvalu i preporuku!

  Božidar Lesar, Samobor

 • U vikendici izvan Zagreba morali smo promijeniti kanalizacijske cijevi zbog starosti i problema sa odvodom. Zbog hitnosti angažirali smo tvrtku Rušenje - Odvoz ROBERTO. Isplatilo se i više od očekivanog i što se tiče brzine a i što se tiče kvalitete i cijene. Topla preporuka svima!

  Miroslav Jozić, Zagreb

 • Imamo 800m2 građevinskog zemljišta u okolici Zagreba, te nam je zbog neravnog i pomalo brdovitog tla bilo potrebno poravnanje terena i priprema te iskop temelja bagerom povodom izgradnje kuće. Angažirali smo tvrtku Rušenje - Odvoz ROBERTO. Došli su sa bagerom i kamionom vrlo brzo nakon poziva i u par dana rijesili cijeli posao. Svaka preporuka, dečki su odlični!

  Kontakt


  Odaberi sliku


  Društvene mreže